ECTACO Info | Електронен четец JetBook Deluxe Color

Ако сте заети в образователната сфера (но не е проблем и да не сте ), намирате четенето на хартиени издания за остарял навик и търсите промяна, веднага ще ви просветим в някои от предимствата от използването на електронни четци. Електронният производител Ectaco публикува в официалния си сайт пълните технически характеристики на най-новия си продукт електронния четец jetBook Color Deluxe.

Устройството впечатлява със семплия си и приятен дизайн. Сред по-важните акценти попадат 9.7-инчов тъчсрийн Triton color E-Ink дисплей с разделителна способност 1600 х 1200 пиксела, безжичен онлайн достъп до книги и всякакви литературни източници. Отличителен елемент, който върви в комплект с е-четеца е специалният стилус C-Pen, който може да сканира текст, да превежда и в същото време притежава говореща функция.


JetBook Color Deluxe поддържа разнообразие от дигитални формати в това число: Adobe DRM 9.1, ePub, Mobi, PRC, RTF, TXT, PDF, FB2, djvu, JPG, Gif, PNG, BMP и др. Наличен е уеб браузър, има възможност за въвеждане на текст с помощта на виртуална клавиатура, който после може да бъде съхранен с стандартен PDF или друг удобен за потребителя формат. Електронният четец предлага предварително инсталирани речници на Oxford, курс по английски и други чужди езици, курс за бързо четене на книги, курс за слушане с разбиране и речеви анализ, пълен интерактивен курс за подготовка за изпита SAT.

Потребителите могат да увеличават паметта на е-четеца чрез слот за microSD карти максимално до 32GB. Наличен е преводач, който работи със 180 езика, както и картинни речници, достъпни на 38 езика, научни калкулатори с диаграми, периодична таблица на химичните елементи, приложение с многоезични кръстословици, научни материали по математика, физика, химия, биология, география и естествени науки. Размерите на устройството са 270 x 188 x 11.5 мм, с тегло 662 грама. Батерията е литиево-полимерна с капацитет 2350 mAh и мощност 3.7V. Цялото това удоволствие струва 600 долара. Моделът е достъпен в бял и черен панел.

ECTACO Info

www.ectaco.cz, www.ectaco.es, www.ectaco.fr 

Комментарии

Популярные сообщения